La infància a Caldetes als anys 50 i 60. 2ª part

Continuem amb la infància a la Caldes d’Estrac dels anys 50 i 60 de la mà de’n Josep Maria, en  Ramon i en Francesc. En aquesta ocasió ens parlen de l’estiu o, el que és el mateix, de la platja: lels espigons, la relació amb els pescadors, alguns costums dels turistes i les primeres feines d’estiu.

Quant a Fundació Palau

La Fundació Palau es va inaugurar al mes de maig de l’any 2003 i té com a vocació conservar, exhibir i difondre el fons artístic i documental de Josep Palau i Fabre. Josep Palau i Fabre es considera un dels especialistes més prestigiosos en l’àmbit mundial sobre la vida i l’obra de Pablo Picasso, del qual també era amic personal. Poeta, dramaturg, contista i assagista, és una de les grans personalitats de la literatura catalana dels nostres temps i ha connectat la cultura catalana amb els corrents artístics més importants del segle xx gràcies a la seva relació amb personalitats com ara Picasso, Artaud, Octavio Paz, Cocteau, Lorca, etc.
Aquesta entrada s'ha publicat en Formes de vida i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari